Auto zonder BPM

Seat Mii

De Seat Mii 1.0 60pk E-Ecomotive is een speciaal als stadsauto ontworpen eco-auto en werd tijdens de Autosalon van Geneve van 2012 geintroduceerd. De Seat Mii maakt het leven gemakkelijker dan ooit door comfort, rijplezier, brandstofbesparing en moderne technologie aan te bieden. De Seat Mii 1.0 60pk E-Ecomotive heeft een sportief mediterriaan ontwerp van SEAT en biedt daarnaast een grote keus in persoonlijke aanvullingen.

Seat Mii

Het onderscheidende ontwerp van de Mii zal u direct vanaf de eerste aanblik laten zien dat het tot de SEAT familie behoort. Een paar van de vele opvallende ontwerpdetails zijn de pijlvormige voorzijde, de gespierde bogen bij de wielen en dakstijlen met slanke belijning. Dit nieuwe lid van de SEAT-familie heeft van achteren een ontwerp die van nieuwe gestileerde driehoekige verlichtingseenheden is voorzien. De Seat Mii 1.0 60pk E-Ecomotive heeft daarnaast een steile, schuine achterkant die veel ruimte biedt in het interieur van de auto.

De nieuwe Seat Mii 1.0 60pk E-Ecomotive is ruim genoeg voor vier personen. De auto is 3,56 meter lang en 1,64 meter breed en heeft een wielbasis van 2,42 meter. Als de achterbank van de auto omhoog staat en de auto volledig bezet is, kan het maximaal 251 liter bagage herbergen. Maar als de stoelen zijn neergeklapt, kan de auto zelfs plaats bieden aan maximaal 951 liter bagage.

BPM en MRB Seat Mii

JaarBPM vrijMRB vrijBijtelling
2014 - - 14%
2015 - - 20%


Met zijn talloze moderne innovatieve en opvallende eigenschappen zult u absoluut genieten van het met de Seat Mii 1.0 60pk E-Ecomotive door de stad te rijden. De Mii beschikt over City Safety Assist, die door middel van haar laser sensor andere voertuigen en verkeer vlakbij de auto herkent. Deze innovatieve mogelijkheid geeft tijdens het rijden alle inzittenden van de Mii complete veiligheid. Verder beschikt de Mii over standaard functies, zoals de verstelbare stuurkolom, de opvouwbare achterbank, frontale en zij-airbags, ABS, ESC of Electronic Stability Control en Isoflix bevestigingspunten. De Seat Mii 1.0 60pk E-Ecomotive is een eco-vriendelijke auto met een verbruik van 4,1 liter per 100 kilometer als u voor de 44kW/60pk versie kiest.

Schatting jaarlijkse kosten Seat Mii

Kostenpost
Afschrijving 800
Brandstof 1300
Wegenbelasting 252
Autoverzekering all risk 300
Onderhoud 250
 _________
Totaal per jaar 2902
Kosten per km 0,19

Voorbeeld berekening op basis van:

  • inruilen na 6 jaar
  • 15000 km/jaar
  • autoverzekering 50% no-claim
  • normaal onderhoud
  • gemiddelde brandstofprijzen
  • Motorrijtuigenbelasting Zuid-Holland

NB: Deze berekening is een vrijblijvend voorbeeld en er kunnen geen rechten aan ontleend worden


De Seat Mii 1.0 E-Ecomotive is leverbaar in twee motoren, namelijk met 60 of 70pk. De Mii is voorzien van een 1.0 liter driecilinder benzinemotor. De nieuwe Mii heeft een topsnelheid van 160 kilometer per uur voor de 60pk en 171 kilometer per uur voor de 70pk versie. De 1.0 liter motor van de Seat Mii 1.0 60pk E-Ecomotive is compact, licht en loopt soepel. De benzinetank van de nieuwe Mii heeft een capaciteit van 35 liter, waarmee de Mii op volle tank tot 800 kilometer mee kan afleggen.