Auto zonder BPM

Peugeot 3008 Hybrid4 2.0 Hdi Blue Lease

Met de groeiende bezorgdheid om het milieu werken autofabrikanten nu samen met milieuactivisten aan het redden van het milieu. Vele autofabrikanten produceren tegenwoordig eco-vriendelijke automodellen en Peugeot sluit zich bij hen aan. De bekende autofabrikant showt hier de Peugeot 3008 HYbrid4.
Met de design expertise van Peugeot en zijn diesel- elektro motor is de Peugeot 3008 HYbrid4 zowel stijlvol als brandstof efficiént en staat het zijn gebruikers toe om met zorg voor het milieu te genieten van een chique rit tegen minimale kosten. Het is een ideale auto voor het hele gezin. Met zijn vijf beschikbare zitplaatsen zal ieder lid van de familie zeker een plaats hebben in de auto. Ontworpen als een hybride auto is de Peugeot 3008 HYbrid4 in staat om zowel van diesel als elektriciteit gebruik te maken voor de aanvoer van zijn energie.

De nieuwe eco-vriendelijke Peugeot 3008 HYbrid4 heeft een indrukwekkend ruim interieur die iedere passagier zich tijdens de gehele rit comfortabel laat voelen. De gebruikers zullen nog het meest van de rust houden in de Peugeot 3008 HYbrid4. Dat betekent dat de bestuurder en zijn passagiers van een ontspannende rit in de auto zullen genieten met minder lawaai en minder CO2-uitstoot. Het rustige interieur van deze auto is mede mogelijk gemaakt door het hybride systeem waarmee de gebruikers de mogelijkheid hebben om over te schakelen van de kracht van diesel naar enkel elektriciteit en wanneer dit gebeurt, vindt de rustige ambiance onmiddellijk plaats. Daarnaast heeft de auto ook veel ruimte voor opslag. Aan de achterzijde kan de achterbank van de auto plat worden gevouwen om zo een maximale bagage capaciteit van 1501 liter te creérn en de luxe familie auto in een functioneel busje te transformeren.

Peugeot 3008 Hybrid4 2.0 Hdi Blue Lease

De Peugeot 3008 HYbrid4 beschikt over een viercilinder motor van 1997cc die door een gerobotiseerde versnellingsbak met zes versnellingen geschakeld wordt. Het heeft een vierwielaandrijving, waarbij de dieselmotor de voorwielen aandrijft en de elektromotor hetzelfde achter doet. De auto heeft een acceleratie van 0 naar 100 kilometer in 8,8 seconden en een topsnelheid van 191 kilometer per uur.

BPM en MRB Peugeot 3008 Hybrid4

JaarBPM vrijMRB vrijBijtelling
2014 ja - 14%
2015 - - 14%


Als het gaat om het redden van het milieu, zal je nooit falen met de Peugeot 3008 HYbrid4. Met een brandstofverbruik van 3,8 liter per 100 kilometer is de Peugeot 3008 HYbrid4 ongetwijfeld een auto die de laagste verbruikskosten heeft in zijn klasse. Bovendien heeft de auto een CO2-uitstoot van slechts 99 g/km.

Schatting jaarlijkse kosten Peugeot 3008 Hybrid4

Kostenpost
Afschrijving 4450
Brandstof 975
Wegenbelasting 1832
Autoverzekering all risk 900
Onderhoud 375
 _________
Totaal per jaar 8532
Kosten per km 0,57

Voorbeeld berekening op basis van:

  • inruilen na 6 jaar
  • 15000 km/jaar
  • autoverzekering 50% no-claim
  • normaal onderhoud
  • gemiddelde brandstofprijzen
  • Motorrijtuigenbelasting Zuid-Holland

NB: Deze berekening is een vrijblijvend voorbeeld en er kunnen geen rechten aan ontleend worden


Rijden met de Peugeot 3008 HYbrid4 levert niet alleen een aarde vriendelijke rit op maar je geniet daarbij tevens van een ontspannende rijervaring. Bij het rijden in de normale stand worden de voorste wielen door de dieselmotor aangedreven en de achterwielen door de elektrische motor. Wanneer er op gladde wegen gereden wordt, worden alle vier wielen tegelijkertijd voor een betere grip aangedreven. Deze eco-vriendelijke auto profiteert ook van zijn lichte en nauwkeurige besturing en zijn krachtige remmen.