Auto zonder BPM

Goed voorbereid op reis gaan met deze tips

Het is voor iedereen iets waar het hele jaar naar uitgekeken wordt, de vakantie. Doordat de prijzen om te vliegen tegenwoordig bijna gelijk zijn aan de prijs die je betaald voor benzine, gaan steeds meer gezinnen op vakantie met het vliegtuig. Dit moet je wel goed voorbereiden, want het vliegtuig wacht niet.

Zorg dat je niks vergeet

Zoals ik al zei, een vliegtuig wacht niet. Wanneer je iets vergeet als je op vakantie gaat met de auto, kan je altijd nog even omkeren. Dit gaat vaak wat lastiger als je gaat vliegen. Het is dus belangrijk dat je documenten en producten die je niet kan missen niet thuis laat liggen. Een checklist kan hier erg bij helpen. Door op tijd te beginnen met het opschrijven wat je allemaal mee moet nemen en deze van boven naar beneden af te werken. Het enige dat je dan nog moet doen, is zorgen dat je de grote tassen meeneemt waar de spullen in zitten.

Vooraf inchecken

Je kunt nu sinds een aantal jaar online inchecken. Dit scheelt je erg veel wachttijd op het vliegveld. De grootste ergernis van reizigers is toch wel het vele wachten. Door vooraf in te checken sla je een rij over en kan je direct je doorlopen. Let alleen wel even op dat je je koffer afgeeft voor je richting de douane loopt.

Weet waar je je auto gaat parkeren

Het vervoer naar het vliegveld is ook altijd wel een dingetje. De prijzen voor het parkeren van je auto bij het vliegveld kunnen al snel hoog oplopen. Toch kan het voor mensen die van ver moeten komen voordeliger zijn dan een taxi te bestellen. Bij Parkago kan je gemakkelijk alle parkeerplaatsen bij Schiphol vergelijken en de parkeerplaats kiezen die het voordeligst is voor jou.comments powered by Disqus